Yrityksemme

Yoka pähkinänkuoressa

picture

Yoka on tuote-, valmistus ja toimituskejuratkaisujen eri elinkaarivaiheisiin erikoistunut riippumaton asiantuntijayritys. Yrityksemme kehittää ja luo uusia tuote-, valmistus-, ja toimitusketjuratkaisuja eri elinkaarivaiheisiin vahvistamaan ja varmistamaan yritysten kilpailun onnistumisen niin kotimaisilla kuin vaativilla kansainvälisillä markkinoilla. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla. Lisäksi meillä on pysyvää henkilöstöä Tampereella, Hongkongissa ja Pekingissä. Viimeaikaisten suoritustemme painopisteet ovat sijainneet Euroopassa, Intiassa ja Kiinassa.

Meidän tehtävämme on auttaa sinua menestymään!

Epäonnistumisen ja onnistumisen välinen ero on tehdä jotakin melkein oikein ja tehdä jotakin aivan oikein - Edward Simmons

YOKA

 

Front Factory

picture

Joustava tuotantolanseeraus

Front Factory hankkeissa luodaan tuotetaloille ja suunnitteluyrityksille konsepti ja ympäristö, jossa prototyyppien valmistuspalvelut ja ensi vaiheen tuotanto voidaan toteuttaa joustavasti lähialueella.

Samalla kuitenkin varmistetaan, että kehityksen tuloksena on tuote, joka on ilman muutoksia tai mahdollisimman vähäisin muutoksin lanseerattavissa kustannustehokkaaseen volyymivalmistukseen muillakin kohdealueilla.

picture

YOKA Consulting Oy

Ahti Business Park
Ahventie 4 A, 02170 Espoo Finland
+358 40 7773311
FAX: +358 40 7773311
GSM: +358 40 7773311
E-mail: info@yoka.fi

YOKA GROUP LIMITED

Level 3A, Causeway Corner,
18 Percival Street, Causeway Bay,
Hong Kong
香港銅鑼灣波斯富街18號銅鑼閣3A樓